Smakprov... MmmMUMS

Resan börjar närma sig med stora steg så jag tänkte ge er ett litet smakprov på vad vi kommer att göra och uppleva under resans gång!

Den 29 september flyger vi till Bangkok där vårt äventyr börjar



Efter att vi backpackat runt i storstaden kommer vi att bege oss upp mot norra thailand och staden Chaing mai! Där ska vi trekka under 3 dagars tid. Trekken kommer bestå av vandraing, rida elefant och åka ner för floden på en bambuflotte!



Efter vi trekkat drar vi oss över mot Laos där vi med båt kommer ta oss till Vang vieng. Det som är speciellt med Vang vieng är att där möts många backpackare upp för att prova Tubing! Man hyr helt enkelt ett stort gummidäck och kastar sig ut på floden. Speciellt för den här platsen är att längs denna biten av floden ligger bar efter bar så du bara haffar en lina, halar dig in, tar en öl och åker vidare!



Vi lämnar sedan Vang Vieng och Laos för att upptäcka Hanoi och Vietnam! Vi startar i Hanoi och sedan tar vi oss ut till Ha long bukten för att sedan ta oss neråt längs Vietnams kust och vidare till Kambodja!


  

Väl i Kambodja ska vi besöka Siam riep och Ankor watt innan vi fortsätter tillbaka till Bangkok!



Från bangkok tar vi oss sedan ner till södra Thailand där vi planerar att ta våra dykarcertifikat och få lite sol!

  

Från Thailand tar vi oss till Malaysia och Kuala Lumpor..



Singapore och Raffles med Singapore sling väntar!!!!

  

Efter det blir det SEMESTER OCH surf på Bali!



Här har ni våran resa i en kort sammanfattning! Det ända jag vet är att det kommer bli mitt livs största erfarenhet, mitt livs roligaste upplevelse och We are going to have the time of our lifes<3

Love






 


Kommentarer
Postat av: Anonym

mycket bra plan vi har på gång där halvan! kommer bli grymt, nu är det inte länge kvar! nästan 1,5 års längtan är snart sanning :)waaaaah!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback