Riktig blogg torka

Är det ingen som läser eller bara orkar folk inte kommentera längre, eller skriver jag tråkigt eller vad är fel? Hur ska man kunna veta!?! Ja man kan se hur många träffar bloggen haft, dess värre inte vem, det hade varit mer intressant! Nu är jag inne på min 7:de jobb dag och sen är jag ledig, massor av ledighet faktiskt fast jag inte tagit semester... Jag är ledig helgen och jobbar måndag sen är jag ledig till nästa fredag igen så på två veckor jobbar jag en dag, perfekt... Äntligen får man ut något av att ha jobbat extra mycket senaste tiden=)

Imorgon ska jag cykla på min brors nya enhjulning 500:- om jag klara sju meter och det vet jag att jag kommer att göra!
Inte tror, JAG VET!!!

Och imorgon kväll har mamma och Rolf en stor inflyttningsfest i deras nybyggda hus, ska bli trevligt, mat, dryck och fotboll!!!

Och nu har jag bestämmt mig för att åka till Norge i höst, ska bli riktigt kul faktiskt, hoppas bara vi får jobb och att alla följer med!

Nu ska jag jobba (chefen kommer) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SNABBA

Vi ses snart hoppas jag

M

Dåligt och pinsamt

Usch vad jag  har blivit dålig på att blogga nu för tiden, skyller helt klart på vädret!
En öl hit, en promenad dit, en lunch i parken, ett dopp i det blå ja man har väl annat att göra än att sitta vid datorn!
Men nu har det sämre vädret kommit, på ett sätt ganska skönt (vet att jag är negativ) för jag jobbar 7 dagar i rad och hur kul är det när det är 30 grader ute....

Just nu sitter jag här på jobb och inte en kund i hela butiken sen vi öppnade,
helt sjukt speciellt i med att vädret är så dåligt!

Ikväll ska jag faktiskt kolla på fotbollen! Inte värst fotbolls flickan annars men de stora mästeskapen kan ta fram en galen sida av mig, vinna eller försvinn ja jag hoppas dom lyckas redan ikväll....
Så det blir väl en öl eller två i folketspark eller på mölleplatsen kanske ses där?!

Nu är det snart semestrar och ledighet...Längtar! Hoppas det fina vädret kommer tillbaka tills dess!

Snart kommer älskade Anki Anka hem (som hon heter på min mobil, fråga inte varför) äntligen! Tycker hon har varit på fri fot aldeles för länge men snart ser vi henne i Hjärup igen!!! Ska åka till hjärup då, (saknar Hjärup???!!!) för jag har inte varit där på typ ett halv år och innan dess ett år... Vet inte ens varför jag vill till Hjärup!?? Haha kan bero på att man va där mkt som liten!

Längtar som fan till Midsommar, ska bli riktigt roligt, Annika is back, hennes familj saknar jag med faktiskt, fast jag pratade lite med hennes pappa för några veckor sen, en riktigt rolig man! Ett litet härligt crew på fem personer plus barn, sambos, vänner och släkt... Hur kan man inte älska dom! Och så kommer Madde hem från EM! Mina vänner är här igen och det kan ju inte bli bättre då! För det är ju så att Madde har varit på många små utflykter nu så det var aldeles för länge sen jag träffade också när Midsommar väl är här.... Man kan helt enkelt säga att Midsommar helgen blir en liten återträff =)

I morse kom en hantverkare till oss typ halv 8 för att slip vår nya bänkskiva... Jag trött och sliten som vanligt hörde att han sa att han skulle gå ner och hämta hans saker i bilen. I med att vi bor 8 trappor upp tänkte jag "då tar det lite tid, så jag hinner gå på toa". Hörde dörren stängas och Alex gå in på toa, jag rese mig ur sängen kissig som fan och när alex öppnade dörren for jag ut ur sovrummet, det var bara det att där stog jag i troser och inte var det alex som kom ut genom toalett dörren, något jobbig situation så jag sa godmorgon vände på klacken och låste in mig i sovrummet igen....

Ja det är väl det som har hänt ses snart

//M