Firandets vecka!

Ett tag sen jag skrev, går i perioder som sagt but now I´m back!

Vad har då inträffat sen sist, endel...

Tisdagen 10/2 Min Bursdag: 21 år
Väcktes av Emelie x 2 med sång och frukost på sängen även om jag fick klättra ner för att äta den var tanken god!
Vi promenerade till gymmet där jag ganska snabbt insåg att min kropp inte återhämtat sig helt från när jag var sjuk men det var trevligt att vara där, har faktiskt saknat det!
Efter det åt vi brunch, jag, Madde, Marcelle o Jonsson, det var så gott, nybakat bröd, brie, tonfiskröra, paprika, skinka, sallad, Riktig lyx helt enkelt!
    


Vid femtiden var det jobb som gällde helt oki, blev firad med en fin choklad kaka o en lemongrass lemonade (8:a vilket också är lyx här på andra sidan gränsen...

    


Hardrock café var nästa anhalt, där var alla (utom Marcella som var tvungen att jobba) för att spela bowling.
Det var roligt men gick inte riktigt som jag tänkt mig, jag tror fan jag kom allra sist ; )

Efter det landade vi på Tors hammer där jag blev lagom berusad tack vara mina kära arnetskamrater! Vi dansade, sjöng och skrattade! Vidare till nästa stopp, Andys.. Nä då hittar inte jag mitt leg,, visa, norska visa, trickkort osv, tårarna var nära och kom sen också efter att ha besökt alla ställen vi varit och letat...
Kvällen var över så jag tog en taxi hem, i trappan slår det mig undra om jag inte har det i fickan och jo där var det så Happy ending och HAPPY FUCKING BIRTHDAY!!!

Onsdag 11/2 Pappas bursdag - Grattis

Lördag 14/2 Alla hjärtans dag

Vilken jag tillbringade på restaurangen med mina 150 gäster och 3 i personalen, ni kan ju själva räkna ut resultatet!
Men dricksen höjde kvällen!

Idag Måndag 16/2

Pulka time, eller egentligen kälke!
Hansen, hennes syster, Lovisa och jag - Fullfart, gupp och blåmärken What a wonderful day!

        


Buy the way I´m addicted to Gossip girl

SO:

You know you love me
XOXO

På väg...

Sitter nu på bussen på väg från Malmö till Oslo...
Det är tomt, min Alex borde vara här med mig vill inte lämna honom i Malmö=(
Jag är på väg mot mitt jobb med väskan(väskorna) fullpackade med pyssel och annat skoj!

Ville bara ligga kvar i sängen när klockan ringde, vakna tillsammans med dig och bara njuta av dagen men nej där gick den drömmen i kras... Usch det är alltid jobbigt att åka vad man än lämnar...

Nu dör min dator strax för idiotiskt nog finns det inte el uttag på buss fan

Ses snart Norge

/M

Hemlis

Just nu ligger jag i vår 1 och 60 säng på Södra förstadsgatan i Malmö, that´s right I´m home!

Jag har inte meddelat en kotte (utom pappa) att jag skulle komma hem så Alex blev smått chockad när en sjuk Tuss steg in genom dörren i söndags kväll vid 12 tiden.

Mamma blev nog ännu mer chockad då jag ringde henne i måndags berättade hur jag hade det i Norge, sedan fick hon ett sms: Vill du äta lunch med mig? Puss
Precis när hon höll på att svara stack jag in huvudet på hennes kontor och sa: Ja, vill du det... Hon bara stirrade på mig!

Det var roligt att överraska! Anledningen eller anldningarna till den plötsliga visiten i Malmö är att hemlängtan blev mer och mer outhärdlig destu sjukare jag blev så nu ligger jag med feber i Malmö istället för Oslo, det är skönt att vara på hemmaplan och bli kry! Tycker inte om att vara sjuk men speciellt inte när man inte är hemma hemma!

Har avbokat biljetten som skulle ta mig hem ikväll, pga att jag inte är frisk tråkigt men samtidigt skönt lite mer timmar hemma! I med att jag toillbringar ca 10 själv i lägenheten om dagen då Alex är i skolan har jag inte sett honom så mycket!

Men iaf jag kommer tillbaka till Norge så Jonsson oroa dig inte för det. Jag lovar dig att du har mig där innan veckan är slut!

Puss/M