Farmors köttbullar

Jul afton, ja var ska man börja. Det blev mkt trevligare än vad jag tänkt mig! Fick fira den med alla nära och kära till och med med dig, har saknat det =) En bättre jul har jag inte haft på länge!
Mat, mat och åter mat... Undra på att nästan alla går upp i vikt i december. För det mesta är jag ganska kräsen och brukar tycka att julbordet inte är så gott men i år njöt jag ordentligt mmmmums, Farmors köttbullar, I'm loving it!!!

Nu börjas det... Julen är över och nyår är närmare än någonsin=) REAN tar fart, alla blir som tokiga. Frågan är bara, orkar man verkligen sig ut i trängslen för att få en tröja 20:- billigare? Jag ska väl ut någon dag men premiär dagen flyr jag fälten=)
Vad händer för övrigt, jo mina tankar snurrar mest kring Val thorens LÄNGTAR. Madde, Anki, Pantiparty, Afterski och vicka rumpan ner för pistarna=) Vi får väl se hur det går att blanda sprit och skidåkning men vi ska nog klara oss...   

Snart är det dax att besöka EH tycker jag, En stor latte och en marsmellow chunk cookie.
Madeleine, Annika, Maria + Fika = SANT (L)

Börja Blogga

Ja då var det tid för mig att följa trenden med blogg=) Får väl se sen om det intresserar någon annan! Nu är det julhelg och det är väl inte favorit höjdpunkten på året men man får väl hålla god min inför små kusinerna. Det ska bli roligt och skönt att ha lite tid över och träffa alla vännerna i alla fall. Snart är det nyår också och hysterin kommer krypande. Jag har redan planerna och kläderna utvalda och klara men ofta är det ändå något som bli misslyckat på grund av de höga förväntningarna man sätter upp. I år känner jag mig inte så stirrig för jag tror det blir mitt livs första perfekta nyår och som det ser ut just nu kommer jag fira det med alla jag vill fira det med vilket gör det ännu bättre. Så höj glasen och skåla med dina nära och kära för 2007 kommer bli underbart.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!